aankomst
Door: Linda
Blijf op de hoogte en volg Linda
04 Februari 2010 | Tanzania, Dar es Salaam
even snel ik ben net aangekomen, zit op internet van iemand anders dus moet snel maar laat meer horen als ik zelf internet heb.
reis ging heel goed en ik ben nu bij de man van agape, daar blijf ik vandaag en hij gaat me zo even rondleiden. agape heeft ook een zusje die hier woont..
het is heel raar hier, heb er even geen woorden voor, maar dat komt nog wel als ik meer gezien heb..
het is wel al heel mooi en heel anders als bij ons in ieder geval.
dit is even snel een dom mailtje maar hoop dat ik snel meer kan sturen. pap en fif leuke kaart!!
liefs linda
05 Februari 2010 - 08:05
Daan:
whooh jij bent snel:D! nou iig goed om te horen dat je goed bent aangekomen! en de rest horen we nog wel ;)!
xx -
05 Februari 2010 - 09:22
Rosalie:
hey zussie,
Fijn dat de reis goed gegaan is!
Kan me voorstellen dat wat je daar ziet veel indruk maakt, het is natuurlijk anders dan op een foto ofzo. Hoop snel meer van je te horen, hoe het daar is!
kus je zus -
06 Februari 2010 - 18:46
Oma:
hoi linda
ik vind het heel fijn dat ik zo mee kan leven met je stage, heb je enge beestjes gezien ?? tot de volgende mail doe ze daar de groeten van mij
groetjes xxx oma